Lista de pret cu servicii foto si video pentru botez

Servicii foto format digital (predat pe suport digital: CD/DVD)
70 Eu
Servicii video HD
80 Eu
Servicii Foto Digital + Filmare Video HD
150 Eu
Servicii Foto Digital + Filmare Video HD + Album Digital 15*20 cm 40+4 pagini
200 Eu
Servicii Foto + Filmare Video HD + Album Digital 20*27 cm 50+4 Pagini
250 Eu


Descriere Serviciu Video HD


 • se filmeză cu cameră HD pregătirile de acasă (camera copilului, hainuțele de botez, nașa imbrăcând nou nascutul,marturii, imagini cu părinți, nași, bunici)
 • se filmează integral ceremonia din biserică
 • montaj introductiv cu imaginile din cele mai importante momente a ceremoniei de botez (vezi exemplu)
 • se filmeză interactiunile invitaților la sala cu bebe, momente de la distractie, servirea tortului
 • Clip cu rezumatul zilei cu toate momentele specifice (Vezi exemplu)
 • Editare artistică, introducere de titluri, tranziții, fundal muzical și optimizarea scenelor privind durata si conținutul.
 • În pretul afișat sunt incluse 3 ore de filmat. La cerere se poate filma in plus la costul de  20 EU/ora  (pretul se referă la durata meterialului predat dupa editare, inclus: editatul, discurile  si carcasa).

Materialul video se preda in 2 formate diferite:

 1. DVD  standard  cu meniu, capitole,
 2. Format HD (Hight Definition) predat in format portabil (AVCHD H264  ->  *.mp4) pe DVD-Date.

Ambele formate sunt predate pe discuri personalizate printate pe suprafată, și introduse in carcasă avănd coperta color personalizată.

Exemplu filmare botez (vă rog schimbați calitatea redarii pe HD !)


Descriere serviciu foto


 • se fotografiează aproximativ 400-500 cadre având urmatoarele obiective:
 • fotografii cu bebe in camera copilului.
 • pregătirile de acasă, hăinutele de botez, nașa imbrăcând pe bebe, fotografii de grup  cu părinți, nasii, bunici, etc.)
 • ceremonia de la biserica, poze de grup în fața altarului și alte locații după preferințele  părinților
 • poze de grup cu bebe și invitații la sală, amintiri de la distractie, servirea tortului
 • toate fotografiile sunt corectate (luminozitate, contrast, incadrare, tenta de culoare)
 • fotografiile se  predă pe disc CD/DVD printat pe suprafată în carcasă de plastic având coperta personalizată

Descriere fotocarte digitala inclusa în pachetele cu albume.

Albumul foto tip fotocarte se remarcă prin a fi o lucrare specială avand structura unei carti obisnuite. Paginile acestor albume sunt niste fotografii de marimea cartii care contin fotomontaje. In aceste colaje sunt montate fotografiile care urmează a fi incluse in album: 
Aici puteți studia proiectul unui album pe baza căruia a fost printat:

16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg21.jpg23.jpg24.jpg25.jpg27.jpg29.jpg30.jpgc12-04.jpgc14-09.jpgc18-03.jpgc54-07.jpgc57-13.jpgc6-12.jpgc65-15.jpgc68-01.jpgc68-06.jpgc74-14.jpgc83-02.jpgc89-10.jpgc95-11.jpg

Pe această filmare este prezentat albumul tip fotocarte


   Optional materialul video se poate solicita în format Blu-Ray la o  diferenta de pret de 20 EU/intreaga lucrare. In pret este inclus conversia materialului in format AVCHD-H264,  crearea discului in format digital, scrierea discului, suportul digital (discul BD personalizat pe suprafata )  și carcasa personalizată.

 


Tags: Oferim servicii foto, video si poze botez la cel mai bun raport calitate pret,Oferta completa de filmari video si fotografii profesionale Oradea. … Filmari video si foto profesionale pentru botezuri, si alte ocazii, Studio foto …. Pentru prelucrari complete, editare foto, creatii colaje si imprimarea foto cartii si albume digitale. Foto botez , fotograf  botez, fotografii botez , film  botez,filmare botez,filmari botez, inregistrare botezuri, video botez, nivel de pret  practicat la  fotografii de botez si filmari de botez in oradea si judetul bihor. Preturi si tarife foto, video, filmari Full HD, prelucrari Salonta, marghita, beius, stei, alesd . FOTOGRAFII-Botez Tarif pentru sedinte foto in studio si fotografii pentru Botezuri. FILMARI: Filmari Full HD botez, montaje audio botez- video botez, DVD botez. Filmare botez, fotografi botez, tarife botezfilmari botez , preturi Botezuri Oferta  filmari  botez, Preturi  botez judetul Bihor. Pret fotografii bebelasi in ziua botezului, filmari nazdravanii bebelasi , albume digitale botez, Filmari botezuri in format HD si full HD, preturi filmare botez oradea si judetul bihor, Filmare botez Hd tabele de preturi pentru filmari botezuri.